Top 10 Ieftine Locuri pentru a Mânca la Walt Disney World

Masa este una dintre cele mai mari și mai rapidă de canalizare pe portofel cand ai vacanta la Disney. Oamenii trebuie să mănânce și Disney profită din plin de această cunoaștere prin furnizarea de restaurante la doar despre fiecare colț, și de cele mai multe destul de abrupt preț. Cu toate acestea, este posibil de a găsi mai multe locuri în interiorul Disney sa mananci ieftin, cu un pic de săpat.

Magic Kingdom

— Strada principală se Coace Magazin are cele mai bune opțiuni pentru o muscatura de mic dejun. Acestea oferă produse de patiserie în 2-3 dolari gamă de preț, precum și un mic dejun quiche, sau branza de vaci cu fructe timp de aproximativ 4 dolari. Puteți apuca, de asemenea, sandwich-uri la timp masa de prânz pentru un preț decent la fel de bine.

— Columbian Harbor House are chili vegetarian și scoici. Puteți obține un bol de supa pentru aproximativ 5 dolari. Acestea oferă, de asemenea, zero grasimi trans alimente, cum ar fi nuggets de pui și pește prăjit, precum și salate și sandwich-uri.

— De asemenea, puteți lua masa la Raze Cosmice și de a lua un pui la rotisor, cu piure de cartofi și legume pentru aproximativ 9 dolari de dolari. Ei au, de asemenea, împachetări și sandwich-uri, salate, GRĂTAR coaste, hamburgeri și hot-dog, printre alte lucruri. Masa de prânz și cină, dar distractiv cu animatronic bandă de străini.

Animal Kingdom

— Kusifiri Magazin de Cafea Și produse de Panificație este cel mai bun pariu pentru preparate de mic dejun. Iaurt și fructe cupe rula aproximativ 2-3 dolari, și brioșe și chifle dulci rula aproximativ 3-4 dolari.

– Pentru copii, Pizzafari este un favorit și oferte rezonabile, alegeri alimentare, cum ar fi pizza, sandwich-uri de pui, spaghete și chiftele de carne, și chiar unt de arahide și jeleu.

— Anadupur Alimentare Locale Cafe oferă rulouri de ou și orez prăjit pentru mai puțin de 4 dolari, precum și, deci, dacă vă place mâncarea orientală decât acesta ar fi locul perfect pentru tine.

Epcot Centru Mondial

— Electric Umbrela Restaurant este locul pentru a merge în interiorul Epcot dacă sunteți în căutarea pentru micul dejun, prânz sau cină. Servire burrito la micul dejun în dimineața, pâine prăjită și cereale, și covrig sandwich-uri. După ora 11, prânz și cină este servit în modul de pui, împachetări și burgeri.

– Dacă aveți un dor de stilul Japonez de produse alimentare, nu puteți merge în neregulă la Yakitori Casa. Este accesibil și oferă până frigarui de pui și carne de vită, legume și orez, și favoritul meu personal, sushi!

Studiourile De La Hollywood

— Studiouri de la Hollywood are o mulțime de accesibile locuri pentru a mânca, dar în cazul în care puteți găsi micul dejun, prânz și cină, toate laminate într-o singură ar fi ABC-ul Comisarul. Cred tipic fast-food și că este ceea ce vei manca. Micul dejun este fulgi de ovăz, fructe și ouă și brânză covrigi. Masa de prânz este de lucruri cum ar fi hamburgeri și cartofi prăjiți, împachetări, nuggets de pui, și alte tipic American tarif.

– Dacă asta nu se potriveste vă place, puteți verifica afară Studio Catering Co. Flatbread Gratar. Pentru mese în 7 $ ea nu poate fi batut. Scopul de pui la gratar sau carne de porc tras, salate grecești și împachetări de pui. Orice ai papilele gustative se întâmplă pentru a găsi atrăgătoare.

Deci, nu-l ai. 10 din unele dintre cele mai puțin scumpe locuri pentru a mânca în interiorul Walt Disney World. Există numeroase alte locații accesibile, desigur, și atunci multe nu atât de accesibile cei dragi. Dar acest lucru ar trebui să fie un punct de plecare pentru tine, astfel încât nimeni nu moare de foame la moarte pe excursie mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *