Sacrificii umane la Templul Cerului

Au fost Sacrificii Umane Realizate la Templul Cerului din Beijing?

Probabil. Eu nu pot spune sigur dar istoria, referințe și structuri în Templul Cerului indică faptul că acestea au fost făcute.

În primul rând un pic înapoi la sol la Templul Cerului. Există trei structuri principale în Templul Cerului, Circulare Movilă Modifica, Imperial Bolta Cerului și Sala de Rugăciuni pentru recolte Bune. Circular de Montare Alter este format din două zone, o zonă circulară interioară înconjurată de un pătrat exterior de perete. Există mai multe minore structuri din exterior pătrați. Una dintre aceste structuri este o rundă verde pardoseală de cuptor. Un cuptor aparent folosit pentru…. aici este vorba…… “sacrificii umane”. Pe lângă acest aspect inocent cuptor este o groapă numit “Groapa de Păr și Sânge”.

Dovezi circumstanțiale spui. Adevărat. Deci, o scurtă privire la istoria de a sacrifica oameni în China începând cu Dinastia Shang.

Om de Sacrificiu Istorie în China

Dinastia Shang – 1766 Î. hr. și 1122 Î. hr., de Asemenea, cunoscut sub numele de Yin Dinastie a condus o bucată mare din China pentru doar sub 650 de ani între 1766 Î. hr. și 1122 Î. hr. În această perioadă, China a fost un sclav societate în care sclavii, non sclavi, animale și orice altceva în viață (și moarte) a făcut tentant sacrificii. Aici sunt mai multe exemple de oameni sacrificați în timpul Dinastiei Shang.

Uman și animal de sacrificiu rămășițele au fost găsite într-Lou Yang oraș care datează din 2.700 de ani.

Cercetatorii au excavat o 3.300 de ani a Dinastiei Shang palace sperma complex de temple din orașul antic Huanbei. Complexul a fost deposedat de bunuri atunci a ars din temelii, după 50 de ani de utilizare. Număr mare de sacrificii umane au fost găsite în complexe.

Shang ar fi fost destul de simplu despre a sacrifica oameni la început, dar acestea nu au fost lent pentru a dezvolta un nivel de sofisticare. Ei au dezvoltat un tanged axe numit Yueh care a fost inițial folosit ca o armă, apoi mai târziu a devenit ceremonial armă folosită pentru a pune sacrificii umane din mizeria lor.

Sacrifica tineri, bărbați și femei la râu zeități (le înec) și îngroparea sclavi în viață atunci când proprietarii lor atunci când proprietarul lor a murit a fost în vogă în timpul Dinastiilor Shang și Zhou.

Dinastia Zhou – 1046 Î. hr. la 256 Î. hr. Să nu fie mai prejos de Dinastia Shang, dinastia Zhou a dezvoltat atât de animale și sacrificiul uman la strămoșii lor sau zeități ca o parte de rutina a culturii Chineze. Pun pariu că este o parte a culturii Chineze prietenii tăi Chinezi nu vor lauda afară. Sacrificii unde declarat a fi de multe ori a făcut să binecuvânteze casele în acest timp. Cred că de două ori data viitoare când sunteți invitat la binecuvântarea unui Chinez acasă!

Dinastiei Zhou este considerată de istorici ca a fost mai umanistă decât timpul Dinastiei Shang pentru sacrificii umane în cazul în care pe “declin”. Adevărat, pentru a forma totuși, sacrificiul uman a fost practicat pentru întreaga Dinastiei Zhou.

Dinastia Qin – 221 Î. hr. la 206 Î. hr. Nu pentru a rupe precedent, primul Împărat a avut mormântul său prevăzut cu sacrificat organismele de muncitori și soldați. Eu, personal, sunt foarte recunoscător că nu a luat sacrificii umane prea în serios și a făcut o armata de Teracota să-l țină companie în viața de după, în schimb, o grămadă de tipi morți, care nu ar face un minunat punct de atracție turistică 2.200 de ani mai târziu.

Alte morminte, în special Fengyang mormânt din timpul Dinastiei Qin a fost găsit, de asemenea, cu sacrificii umane în cazul în care victimele au fost îngropate de vii.

Dinastiei Han – 206 Î. hr. pentru a-25 CE. Artefacte, cum ar fi un vas de bronz indică faptul că sacrificiul uman era încă practicată pe scară largă.

Dinastiei Ming – 1368 la 1644. Sacrificii umane iesit din moda pentru un timp și de Împăratul Hong Wu, în 1395. Fiul său a murit ca să prinților concubine în cazul în care și-a sacrificat pentru a-i ține companie. În 1464 Împăratul Zhengtong a interzis practica sacrificii umane.

Qing sau Dinastiei Manchu – 1644-1912. Sacrificii umane venit înapoi în modă din NOU (imi aduce aminte de chefal și incendii) doar pentru a fi interzis din NOU prin Imparatului Kangxi în 1464.

Concluzie de Sacrificiu Uman și Templul Cerului

Interesant Templul Cerului a fost finalizată în 1420 care lasă 44 de ani, în timpul Dinastiei Qing pentru a fi folosit pentru sacrificii umane.

Înapoi la incriminatoare verde pardoseală cuptor și groapa de sânge și păr. Nu am putut găsi orice link-uri directe între sacrificiul uman și Templul Cerului, DAR acolo este unul foarte condamnabil de referință care apare în atât de mult turism literatura de specialitate. De referință este

În colțul de sud-est, pin și chiparos ramuri au fost arse în verde-gresie, cuptor să urez bun venit zeii din cer. Pentru a rămas bun de la zei, sacrificii umane au fost arse în cuptor. Lângă cuptor este o groapă special numit Groapa de Sânge și Păr pentru păr și sânge de sacrificiu victimele au fost îngropate aici.

În cele din urmă, există 3 convingătoare puncte

1-sacrificii Umane au fost practicată pe scară largă pentru cele mai multe din istoria chinei înainte de Templul cerului de construcții.

2-referințe Comune la Templul Cerului includ termenii “sacrificii umane” și “sânge și păr de sacrificiu victime”.

3-Există o foarte evident cuptor care nu a fost folosit pentru a coace cartofi

Având o listat de UNESCO lume celebru și foarte profitabile atracție turistică în legătură cu sacrificiul uman nu este cea mai bună mutare de PR deci nu va asteptati sacrificiu uman pentru a fi promovate și promovat. Du-te acolo, experiență bucurați-vă de măreția pură a acestui uimitor-ul istoric, cu un fascinant, plin de culoare și istorie bogată și nu-ghid de turism un timp de greu de pus prea multe întrebări incomode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *