Peroxid De Hidrogen Istorie Uimitoare Și Cure

Peroxidul de hidrogen este un compus natural găsit în natură (oceane, lacuri, râuri, ploaie și zăpadă) și în toate formele de viață. Reprezentat prin formula chimică H2O2.

Un agent oxidant care a folosit în multe produse de uz casnic, cum ar fi general-scop dezinfectante, fără clor, inalbitori, balsam de îndepărtarea la fața locului, lentile de contact, dezinfectanți și vopsele de par, este o componentă a unor produse de albire a dintilor.

Pur produs chimic este adesea folosit în industrie, dar 100% peroxid de hidrogen nu este disponibil pentru publicul larg. De cele mai multe ori peroxid de hidrogen, care pot fi achiziționate de la o farmacie are o concentrație de 3% în apă (care este de, 3% H2O2, 97% H2O).

În industrie, în principal utilizarea de peroxid de hidrogen este un agent de albire în industria hârtiei și a celulozei. Peroxidul de hidrogen a fost folosit ca medicament pentru rana de irigare și pentru sterilizarea oftalmologice și instrumente endoscopice.

O sub-clasă de Leucocite numite Neutrofile produce peroxid de hidrogen ca prima linie de apărare împotriva toxine, paraziti, bacterii, virusuri și drojdie. Celulele albe din sânge sunt cunoscute sub numele de Leucocite.

Peroxidul de hidrogen are acțiune antibacteriană și antivirală calități și este un puternic de clor. A face un loc curat, bucătărie în condiții de siguranță, fără a expune membrii familiei să toxine cu ajutorul unui simplu dezinfectarea prin pulverizare. Acest lucru va produce un extrem de eficient spray, care va distruge în mod eficient microbii este, de asemenea, foarte eficiente.

Peroxidul de hidrogen este un simplu dar de obicei trecute cu vederea de tratament acnee. În concentrații mici are multe utilizări medicale, funcționează bine ca o apa de gura mai ales pentru întreprinderile mici răni în interiorul gurii. Este eficient pentru a ajuta la slăbiți afectate de ceară din urechi. Inmuiati afectate urechile cu ulei de măsline pentru câteva minute și apoi se pune Peroxid de Hidrogen în ureche(s).

Peroxidul de hidrogen este descris ca un sistem eficient de anti-virale, antibacteriene și anti-fungice, și poate fi folosit pentru antrax decontaminare. Acesta este frecvent utilizat ca antiseptic și pentru a ușura sau înălbitor de păr.

Fără să cantități corespunzătoare de oxigen la celule și țesuturi, corpul nu se poate vindeca boala. Ceea ce se întâmplă este că organismul trebuie să fie capabil de a obține de oxigen la celule și țesuturi ale corpului. Atunci când nivelurile de oxigen sunt crescute în organism, parazitii (patogen/virusi/bacterii dăunătoare) nu mai poate exista din cauza nivelului crescut de oxigen prezent. Într-un mediu bogat in oxigen, ei vor muri.

Noțiunea de oxigen ar putea distruge celulele canceroase se duce înapoi la anii 1930, când Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel, a descoperit că, în comparație cu celulele normale, celulele canceroase au un nivel scăzut de rata respirației.

El a propus că, dacă celulele canceroase să supraviețuiască și să crească într-un nivel scăzut de oxigen mediu, ar muri dacă este expus la niveluri ridicate de oxigen. Prin creșterea cantității de oxigen disponibil pentru corpul dumneavoastră, vă puteți îmbunătăți digestia, circulatia sangelui, să consolideze sistemul imunitar, și de a crește funcția celulară.

De exemplu, cineva a face față cu dureri artritice și-a găsit alinare pur și simplu prin ingerarea de alimente clasa H2 O2 (această practică este cel mai bine sub supravegherea cineva cu experiență în administrarea acestei terapii).

Un alt exemplu este mărturia Dr. Christiaan Barnard (primul medic pentru a efectua un succes operatie de transplant de inima). Când a fost întrebat despre ingerarea H2 O2, el a spus: “eu fac tot ce este posibil pentru a întârzia procesul de îmbătrânire”.

În cartea “Peroxid de Hidrogen Leacul Pentru Toate Bolile”, Michael Cavanaugh, vorbește despre utilizarea de terapie cu oxigen, cum ar putea fi pur și simplu de administrat la domiciliu. El arată de ce tratamentul cu oxigen îmbunătățește livrarea de oxigen la celule pentru a vindeca și de a preveni boala și menționează încă mai multe dovezi din întreaga lume, în cazul în care terapia cu oxigen a fost folosit cu succes – o serie de tratate boli este dat.

Urmează apoi, un intrigant segment pe mulți tratamentul cu peroxid de hidrogen a ajutat boli noi de obicei asociat cu o viață modernă. O bogată în oxigen a corpului este soluția pentru a scăpa de toate bolile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *