Moore Caramida Vile și Lac, o Urmă de Epocă Virginia Expiră

E vară în pre-al doilea Război Mondial Virginia și livin’ este ușor și cald ca naiba.

În cazul în care te duci pentru a scăpa de căldură?

Moore e Lac!

Populare de înot gaura de pe US Route Unul dintre Richmond și-Petersburg, a fost cel mai răcoritoare adăpost de umiditate și toridă câine de zile de la vest de Golful Chesapeake și Oceanul Atlantic. A fost o mecca pentru localnicii care doresc câteva ore de ușurare binecuvântată și o importantă destinație de vacanță pentru turiștii din întreaga de stat. Oamenii au fost atrași de enorm de plaja cu nisip, tobogane, trambulina cea mare unde chicotind fete adunat pentru a viziona băieți și arate, și adiacente sala de dans care a umplut aerul de seara, cu Big Band melodii. Toată lumea intră în baie casa a primit o distinctiv de pin, mai târziu, folosind-o pentru a recupera hainele lor după o baie. Astăzi, alama pini sunt prețuite de către mulți bătrâni care le purta ca pe rever ornamente.

Tommy Crump, ai căror părinți au cumpărat lac și împrejurimi cabane după ce a lucrat mai mulți ani pentru R. D. Moore, primul proprietar, reamintește că sute de familii din Carolina de Nord a întors la an la an. Oameni buni de conducere de la nord la Florida în curând a aflat că acesta a fost idealul oprire peste noapte, ambele merg și vin. Pentru localnici, Moore Lacul a fost locul de a fi și de a fi văzut. Era inevitabil ca dupa-amiezile insorite si seri cu lună au fost responsabili pentru untold romante. Multe înflorit în căsătorie.

Robust cărămidă și piatră cabane Moore construit în 1929 au fost simbolul de lux, atunci când George și Lena Crump preluat afacerea. Ei repede modernizat-le mai departe prin adăugarea de baie. Ca Depresie facilitat și turiști au vociferat să bucurați-vă de facilitățile lor și sylvan setare, au construit mai multe vile de-a lungul parfumat pădure până când erau în număr de 38. Prin 1941, au ridicat un restaurant și propria lor confortabil casa de caramida pe proprietate.

Când al doilea Război MONDIAL a izbucnit și Tabăra Lee în apropiere de Petersburg a fost reactivat (acesta a fost redenumit Fort Lee în 1950), unele dintre militarii staționați acolo au adus familiile lor de-a lungul și măcelăriți în vile de la Moore Lac. Mai multe dintre sotiile lor a găsit de lucru ca o chelneriță într-o ocupat restaurant care servește trei mese in fiecare zi la cabana handicap, localnici, și de apărare a muncitorilor care fac naveta la locurile lor de muncă, în apropiere de centrele militare. Pentru a acoperi cheltuielile, copiii mai mari de servicii de familiile care locuiesc acolo au contribuit la efortul de război de a se face util ca spălători de vase, mașini de spălat vase, grădinari, și salvamari.

Tommy Crump, acum 68 de ani, era un copil atunci. El a fost supravegheat îndeaproape de către o infirmieră ca el a vândut lui triciclu de-a lungul pitoresc benzi pentru a solicita un tratament gustoase din bucătăria restaurant care servește oaspeții lui Moore Caramida Vile și lui Moore Lac. Crescând în casă spațioasă părinții lui au construit-o, a învățat să înoate în lac și să aprecieze frumusețea și cadru unic de proprietate. Era firesc ca el nu a ieșit, dar a ales să rămână și să ridice copii lui acolo.

În 1970, el și soția lui au cumpărat vile, lângă stația de benzină, și la restaurant. Re-botezat lui Sylvester, restaurantul a fost destinat să devină cel mai popular pentru mile în jurul. De-a lungul cu o gura-adăpare prim-rib cina care a atras mulțimile, meniul oferit suculente fructe de mare, supe sărate, “croissant-sandwich,” cartofi umplute, și delicioase deserturi de casă, printre care și un dublu placinta pufoasa cu ciocolata si fructe fierbinte cizmar.

Moore Caramida Cabane prosperat până în construcția de Interstate 95 din apropiere atras autoturisme și camioane departe de venerabilul Jefferson Davis Highway, astfel cimentare funcționarea soarta lui. Odată cu apariția de autostrăzi de mare viteză la nivel national, familiile descoperit nada de drum deschis. Nu mai este conținut de vacanta la o distanță scurtă de acasă, turistii accelerat de la Boston la Miami într-o fracțiune de timp, ar putea chug-a lungul învechite drum cu două benzi. Atunci când mari moteluri și hoteluri au aparut de-a lungul Interstate pentru a servi pe distanțe lungi călătorii, a fost nu cu mult timp înainte Moore Cabane din Caramida a devenit de prisos. Clădirile plutit în derivă în stare proastă și cei care au venit să înoate avut șansele lor fără salvamari pe datorie. Astăzi lacul este puțin mai mult decât un nesupravegheat cartierul ștrand.

Lui Sylvester, cu toate acestea, a continuat să prospere. Catering la un local loial clientelei până în decembrie 2004, când Tommy Crump vândut proprietatea la un producător. Parcul de birouri și întreprinderi de vânzare cu amănuntul țâșni pe demolat teren va servi orașul Chester. Tommy privit cu plin ochi în timp ce toate, dar două dintre cabane ciudat au fost demolate și moloz folosit ca parcare umple.

“Mă simt o obligație de a salva aceste ultimele două ca o parte din istorie”, spune el. “Îl păstrez pentru mine și simt că s-a mutat la proprietatea mea de-a lungul Râul James. Sper ca cineva – sau ceva de organizația în cauză va lua pe cealaltă și-l păstreze pentru posteritate.”

Cu nimeni încă, timpul se scurge. În curând doar fantomele de zile liniștite plecat de voi treceți peste proprietate, care este încă acoperită de gigantic, arbori aromatici în așteptarea distrugerii în numele progresului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *