Kaiserslautern, Germania – O Vacanță să-și Amintească

Situat în partea de sud-vest a țării, Kaiserslautern, Germania este un oraș istoric, care datează din secolul al 9-lea. Este în Bundesland de Rhinlenad-Palatinat chiar pe marginea Pădurea Palatinat, care face parte din una dintre cele mai mari biosferei păduri din lume. Acest oraș este în termen de ușor ajunge de la Paris și Luxemburg și este mic după standardele orașului cu o populație de sub 100.000 de dolari. Nu există o bază Americană aici, precum și personalul militar numit orașul K-town.

Dovezile arheologice arată că nu a fost de decontare în acest domeniu, în măsura înapoi ca 800 B. C. și morminte Celtice care sunt cel puțin 2500 de ani au fost descoperite. Numele orașului A venit de la Împăratul Sfântului imperiu Roman, Frederic Barbarossa, care a iubit să vâneze în regiune. El a construit două castele aici, ruinele care încă mai poate fi văzut. Cea mai veche biserică din oraș, Stiftkirche, datează din secolul al 13-lea și Biserica Sfântul Martin datează din secolul al 14-lea. La un moment dat a existat un zid în jurul orașului, după cum a fost frecvente în evul mediu, și o parte din acest zid este încă în picioare, în curtea bisericii St. Martin.

Kaiserslautern este un oras modern, cu un bine-cunoscut universitate. Există multe atracții pentru vizitatori și o mulțime de camere pentru a alege de la. Dacă vă place natura și faunei sălbatice, nu va trebui să se aventureze dincolo de oraș pentru a vă umple de atât. Betzenberg Deerpark este o suprafață de 63 de hectare, care este acasa, la specii de vânat din zona. Unul dintre reperele cele mai importante în oraș este Primăria, care este de 84 de metri înălțime.

Fiecare membru al familiei va avea o zi plăcută la Kaiserbrunnen în cazul în care veți vedea arhitectura portretizat într-un mod plin de umor. Acesta a fost descris ca o carte de povești tridimensional în modul în care oamenii și istoria orașului sunt afișate. Aici puteți afla povestea de pește ca un heraldice creatură și a vedea Elwedritsche – o mică creatură mitică adesea portretizat în germană povești.

Urca pante de Humbergturm pentru a avea o vedere panoramică a orașului. Cele 17 hectare de Kaiserslautern Zoologică găzduiește aproximativ 60 de specii diferite de animale. Există un loc de joacă pentru copii de pe acest site, precum și un restaurant unde puteți savura o gustare sau o masă. Explora impresionanta Casmir Castel, unde vânătorii din Evul mediu s-a odihnit până la ziua în Palatinat. A fost construit în secolul al 16-lea, dar există urme de cetati mult mai vechi care au fost pe acest cita.

Una dintre cele mai impresionante locații din oraș este Gradinile Japoneze. Aici puteți experimenta un dram din Extremul Orient in Europa. Aceasta este una dintre cele mai frumoase parcuri din Europa cu piatră aranjamente, grădini de flori și arbuști, cascade, case de ceai și mușchi grădini. Dacă sunteți în căutarea pentru un loc unde poti avea o relaxare totală în vacanță, atunci, acesta este locul pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *