Diminua Riscul De A Face Gripa

Este sezonul de vacanță și de-a lungul cu toate merrymaking avem, de asemenea, să fie în gardă împotriva unui bug care nu se poate pune doar o cheie franceză în toate distractiv, dar să ne facă extrem de bolnav. Că bug ar fi gripa. Cu toate acestea, există oameni care nu iau gripa, sau pentru a obține atât de ușor-l aduce numai câteva strănuturi și oboseală. De ce? Sistemul lor imunitar a fost amorsat pentru a lupta impotriva gripei. Aici e ceea ce aveți nevoie să știți despre gripa și cum pentru a pompa sistemul imunitar să-l bată!

Pentru A preveni Gripa de Prindere Ai

Nu atât de mult astăzi, dar de ani de zile în trecut, gripa a fost menționată frecvent ca “prindere”. Ea vine de la cuvântul francez pentru boala “gripă” și asta e ceea ce simt si eu ceva care te-a în “grip” pentru mai multe zile la care te zbați să te eliberezi. Este un foarte contagioasă, virală, infecții ale tractului respirator superior, care face ca întregul corp durere cu febră, tuse și senzație de greață. Nu plăcut, știu.

Virusul gripal patrunde in organism prin ochi, nas sau gura în mai multe moduri – atingerea obiectelor contaminate ca clanțe de uși, blaturi, sau orice altceva, într-adevăr, că cineva cu virusul a atins, tușit sau strănutat pe. Dacă nu te speli pe mâini după ce ați atins lucruri, va transmite bug la tine ori de câte ori îți atingi fața. Știați că adulții, în medie, atingeți fața lor, de peste 18 ori pe zi, iar copiii mai mult? O mulțime de oportunități de a vă oferi virusul gripei dacă nu spălați-vă pe mâini suficient! În plus, cineva care are virusul si este tuse sau strănut aproape de tine pot transmite microbi în aerul pe care îl respiri. O dată în interiorul, se stabileste în plămâni și boala seturi.

Persoanele în vârstă, copiii foarte mici, și persoanele cu anumite alte condiții de sănătate sunt la cel mai înalt risc de consecințe grave de gripă, în principal pentru că sistemul lor imunitar nu sunt la fel de puternic ca alții. Copiii de vârstă școlară sunt, în general, cel mai mare grup purtător de virus gripal ca au venit in contact cu un număr mare de persoane în școală și alte activități. În fiecare an, în SUA, între 5% și 20% din populație se îmbolnăvește de gripă, aproximativ 200.000 de suferit complicații la ea, și un alt 23,600 de fapt ceda.

Stimula Sistemul Imunitar pentru a Bate Gripa

Ca și pacienții mei, poate știți deja “ar trebui”, în general, de a rămâne sănătos – obtinerea cele mai nutritive alimente/suplimente, exercitarea în mod regulat, bea suficiente lichide, obtinerea de somn suficient și încercarea de a minimiza stresul. In timpul sezonului de gripa, totuși, e important să te înarmezi împotriva săturat de aglomerează aceste măsuri. Iată de ce:

  • Nutriție: Terapeutic cantitati de antioxidanti, Vitamina C, a, E, zinc si Vitamina D3 ajuta la stimularea sistemului imunitar. Suplimentarea de cel puțin 500-1,000 mg pe zi de Vitamina C, de 3.000 de Un fel de beta-caroten, 400 mg de E, și 100 mg de zinc. Studiile arată că oamenii nu primesc suficient de Vitamina D3. În lunile de iarnă, când soarele nu este la fel de puternic, este chiar mai important să se completeze D3. Oamenii care iau D3, 1-2,000 UI pe zi (deși puteți merge în siguranță la 5000 UI pe zi), au foarte scăzută la incidente de gripa sau raceala, sau vor face mult mai usoara forme. Un studiu a arătat D3 pentru a preveni gripa mai bine decât vaccinuri sau medicamente antivirale. Un studiu Japonez a găsit-o pentru a alunga gripa si atacuri de astm.
  • Exercițiu: În timpul lunilor de iarnă, cu toții avem tendința să delăsători cu exercitii fizice regulate. Cu toate acestea, sezonul de gripa este cel mai important timp pentru a menține exercitarea. Creșterea ritmului cardiac și transpirație în mod regulat ajută la menținerea sistemului imunitar sănătos. Face revenire pe o mini-trambulină, de asemenea, ajută alunga sistemul limfatic și de viruși de la obținerea unui bastion.
  • Restul: De dormit de cel puțin 6-8 ore pe noapte este unul dintre cele mai bune garduri vii împotriva îmbolnăvesc. Când ești obosit, sistemul imunitar devine slab și nu poate repara în mod corespunzător.
  • Fluide: Este întotdeauna important să se bea suficienta apa, dar cu atât mai mult în timpul sezonului de gripa. Deshidratarea slăbește sistemul imunitar și de a face dvs. de rinichi și ficat lupta mai greu pentru a scăpa de toxine, virusuri și bacterii vii în contact.
  • Igiena: Spalarea mainilor este cel mai simplu și eficient mod de a păstra de la obtinerea de gripa. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți în public folosind grupuri sanitare, cumpărături sau de a se amesteca în mulțime, frecventează restaurante, participarea la petreceri de vacanta, etc. Transporta, de asemenea, o sticlă mică de nazale saline spray care te poate uda în nările tale și suflă după ce a fost în public. Acest bufeuri de orice virusurile gripale poate respira în timp ce în public.
  • Vaccin: Vaccinurile antigripale sunt disponibile în aproape fiecare mare lant de farmacii la nivel national, precum si privat, biroul medicului. Statisticile arată o vor face pentru a preveni gripa de la care apar, sau o mult mai usoara forma de a, dar unii oameni nu pot tolera.
  • Gripa Simptom Antialgice: Dacă veți face obține gripa, poti sa te duci la doctor, sau de ingrijire de urgenta de mers pe jos-în clinică, și a obține o doză de Tamiflu. Over-the-counter analgezice, cum ar fi ibuprofen, sau mai natural scoarta de salcie alba, poate fi folosit pentru dureri musculare. Preparate OTC ca Thera-Gripa poate ameliora simptomele și de a ajuta să dormi. Antihistaminicele, cum ar fi Benadryl, uscat curge nasul și ochii. Siropuri de tuse cu mucus subtierea agent ajută rupe congestiei pulmonare. Luate la debutul precoce a simptomelor, homeopate “sistem de Operare” sau “Oscillo” (scurt pentru oscillicoccinum) ajută scurta și de a slăbi simptome.

Nimeni nu vrea pentru a obține gripa, mai ales în timpul sărbătorilor. Nu e distractiv, te face să te simți prost și, mai rău, poate fi foarte periculos. Dacă urmați stimularea sistemului imunitar sfaturile oferite mai sus, se va merge un drum lung în înarmează împotriva obtinerea de gripa, sau orice alte infecții virale sau bacteriene, acest sezon de gripă. Fericit, Sănătos De Sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *