Combaterea Ehlers Danlos Cu Body Corset

Sindromul Ehlers Danlos, de asemenea, cunoscut sub numele de “Cutis hyperelastica”, este o afecțiune rară, în care există un defect în sinteza de colagen. Această tulburare moștenită are nici o remediere rapidă sau elixir pentru severitatea afecțiunii poate varia de la benigne la malware. Dacă este definită în termeni de bază, “cutis hyperelastica” este extrem hyper mobilitate, care este definit de articulații care se îndoaie în acest fel și că, ceea ce duce la constanta dislocare a articulațiilor din cauza lipsei de mușchi și de colagen. Atunci când cineva se uită la număr, unul din zece mii la cincisprezece mii sunt afectate la un anumit interval de hiper mobilitate.

Doi Medici, Edvard Ehlers din Danemarca, și Henri-Alexandre Danlos din Franța, a definit această condiție, la rândul său, a secolului 20.

Forme ușoare de hiper mobilitate există peste tot în jurul. Când se poate îndoi degetele în direcții diferite, care ar fi o formă de hiper mobilitate.

O fetiță de 3 ani din marea BRITANIE s-a născut cu o extrem de acută tip de această condiție. Acest tânăr în vârstă de 3 ani nume Olivia Curtea a fost la numerele de medici și chirurg și a suferit două intervenții chirurgicale la șold, în scopul de a ajuta ei de mers pe jos.

Olivia, mama și tatăl lui, Lena, treizeci și șase, și Adrian, patruzeci și unu, un cuplu pe baza de Earl Shilton, Leicestershire, au fost avertizate cu privire la starea atunci când Olivia încă nu a putut să se târască sau de a sta până la vârsta de un an. După întâlnirea de nenumărați medici și chirurgi au trecut prin două intervenții chirurgicale la șold. Cu toate acestea, Olivia s-ar termina cu un sold dislocat, chiar și atunci când poartă o distributie pentru unsprezece luni care a acoperit-o de la piept la genunchi.

Cu incredibil de slab muschii care nu ar putea susține articulațiile ei, Olivia nu putea să meargă, stai, sau chiar să se târască. După două corective intervenții chirurgicale la șold, medicii și chirurgii renunțat la starea Oliviei.

Dupa ce medicii le-au spus că ei nu s-ar vedea fiica lor a alerga, Lena și Adrian s-au străduit să găsească o cale.

În cele din urmă un chirurg le-a dat o sugestie. Ceva acorda shapewear a fost sugerat pentru Olivia. Părea o idee bună, dar a fost incredibil de scumpe. Cu un pret de 2500 de lire, aceasta a doua piele ca body a fost proiectat pentru a menține articulațiile ei împreună prin consolidarea ei muschii slabi.

După ce a aflat că lor locale NHS Trust nu a putut finanța bodysuit din cauza lipsei de dovezi medicale, Instanțele de judecată au fost asistată de către un grup de comunități locale, care a fost capabil de a ridica banii.

La body trebuie să fie purtat 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. Costumul, confectionata din Lycra, facilitează o viață normală pentru Olivia.

Costum permite Olivia să meargă la școală în mod regulat, fără crize de epuizare și oboseală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *